Overnatting

GJESTEVÆRELSER

”Brygga” med sine gjesteværelser byr på den komfort man forventer å finne, samtidig med at man befinner seg midt i Lofotnaturen. Den ligger midt i Å havn, omgitt av hav.

Du kan overnatte i enkelt- eller dobbeltrom som ligger i 2. etasje. Herfra har du en fantastisk utsikt til havnen, fjellene (Lofotveggen) eller sjøen, alt etter rommets plassering.

Alle rom er utstyrt med vask. Separate toaletter, vaskerom og adskilte dusjer befinner seg på gangen, like i nærheten av rommene.

 

KONFERANSER

Kombinasjon av gammel tradisjon og moderne utgjør en spennende ramme for konferansen, møter og kurs. Vår lange erfaring, den tekniske utrustingen av våre konferanserom og den stillhet og ro som man kan nyte på et slikt avsideliggende sted, gir det et ideelt grunnlag for og samtidig få rekreasjon.

Hvis du ønsker det, kan vi også tilby et skreddersydd opphold som orienterer seg helt og holdent mot dine behov og ønsker.

RESTAURANT OG PUB

Restauranten befinner seg i 1. etasje, så å si rett over havet, med en flott utsikt til båter og sjø. Våre spesialiteter er selvsagt et stort utvalg av havets delikatesser. På dagtid kan vi tilby buffet bord eller et utvalg av ”enkle” retter. Om kvelden tilbyr vi en større meny ”A la Carte” .  Puben befinner også i 1. etasje. Her samles ”nattsvermerne”. Ved spesielle anledninger eller ved sportsbegivenheter slås storskjermen på dersom gjestene ønsker det. I hovedsesongen arrangerer vi regelmessig danseaftener. På varme sommerdager er det dessuten utendørs servering.

BRYGGA

Brygga, det tidligere sjøhuset (kai og fiskemottak) rommer i dag restaurant, bar, konferanse, og kurssenter samt flere gjesteværelser. Man kan knapt forestille seg at denne store bygningen, som står på påler i sjøen, tidligere er flyttet to ganger: Mot slutten av attenhundretallet stod bygningen nord for Å, i Moskenes. Deretter ble den bygget opp i Hell, på sør- spissen av Moskenesøya, hvor den ble stående fram til 1954. Etter en ny flytting ble bygningen brukt som fiskemottak og tørrfisklager i Å. Den senere fullstendige restaurering, med ombygging til restaurant og konferansesenter ble avsluttet i 1992. det er også i sener tid gjort endringer og oppussing av brygga som seinest i 2008.

Stolt Clean Up Lofoten partner. Les mer