Vi bygger ny restaurant

Smaken av Lofoten driver restaurant og overnatting på vakre Sørvågen i Lofoten, med det gode liv i fokus. Her får du nydelig lokal mat laget av kortreist og ferske råvarer, – og sove og bo godt i fantastiske omgivelser. 

Åpningstider
Vi bygger nytt hotell på Sørvågen, mer info kommer.

Vertskapet Mariann og Stein har fokus på kvalitet i alle ledd og setter sin ære i at du som gjest skal få en god opplevelse.

Mariann Benonisen og Stein-Tore Johansen har i mange år har drevet pub og restaurant på Værøy.  Begge kommer fra fiskerfamilier med lange tradisjoner fra henholdsvis Værøy og Sørvågen hvor har de har vokst opp med nærhet og til naturen og det havet har å by på.

Gjestfriheten, gleden og kjærligheten til god mat og lokale mattradisjoner er selve bærebjelken i Restaurant Lofoten.

 

RESTAURANT OG PUB
Restauranten befinner seg i 1. etasje, så å si rett over havet, med en flott utsikt til båter og sjø. Våre spesialiteter er et stort utvalg av havets delikatesser. På dagtid tilbyr vi buffet med et utvalg ”enkle” retter. Om kvelden tilbyr vi en større meny A la Carte.  Puben befinner seg i tilknytning til restauranten.  Ved spesielle anledninger eller ved sportsbegivenheter slås storskjermen på dersom gjestene ønsker det. I sommersesongen arrangerer vi regelmessig dansekvelder. På varme sommerdager er det dessuten utendørs servering.

KONFERANSER
Kombinasjon av gammel tradisjon og moderne utgjør en spennende ramme for konferansen, møter og kurs. Naturen, stillheten og roen som man kan nyte på Sørvågen, gir det et ideelt grunnlag for å samtidig få rekreasjon.

Hvis du ønsker det, tilbyr vi et skreddersydd opphold som orienterer seg helt og holdent mot dine behov og ønsker.

Bestill bord eller arrangement

Stolt Clean Up Lofoten partner. Les mer