Elsykkel-weekend i Lofoten

Book en helg i Lofoten med base ytterst i Lofoten på Å. Med i helgepakken får du:

  • overnatting 2 dager i ekte rorbu helt i sjøkanten
  • tilgang til helt nye elsykler fra E-Green
  • lokale tips til en rekke flotte sykkelruter
  • Frokost, lunsj og middag for to dager
  • Sykkelhjelm og refleksvest for bedre synlighet langs veiene er inkludert
  • En uforglemmelig naturopplevelse i ren natur

 

a-rorbuer-2

 

logo

Nyt en sykkelweekend Å i Lofoten

  • Vennligst skriv inn en verdi som er større eller lik 1.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

 

 

Få steder i landet kan tilby så mange opplevelsesmuligheter i sommerhalvåret som Lofoten. Uansett hvilke dager dere besøker Lofoten, så finner dere en rekke festivaler og serverdigheter som dere kan trille innom og oppleve. En helg kan fort bli for kort tid, så vi tilbyr også derfor sykkelferie.

Lofoten er nasjonal turistveg og den statusen er vi stolte av. 

 

Andre inspirasjonslinker for sykkelferie i Lofoten

 

 

turistvei

 

Særeget landskap og kultur

Den nasjonale turistvegen tar deg gjennom Lofotens særegne og imponerende landskap – en kontrast av spisse tinder, hvite strender og smaragdgrønt hav. Tidevannsstrømmer mellom øyene og havet rundt dem har gitt grunnlag for Lofotens viktige fiskerinæring og rike kulturtradisjoner. Langs strendene ligger fiskeværene med sine karakteristiske røde rorbuer.

Hvert år tiltrekkes tusenvis av besøkende av naturen, midnattssolen og den levende kystkulturen. Turistene fyller de korte sommerukene med liv og lyd.

Det er mange muligheter for aktiviteter på sjøen og i fjellet, men Lofoten er også et sted for fred og ro. Vinteren er tiden for Lofotfisket, skreien betyr fortsatt mye for næringslivet og de som bor i Lofoten.

nasjonal-turistveiDet er enkelt å komme seg rundt på øyene med bil eller sykkel. Fra Bodø og Moskenes er det båter ut til øysamfunnene Værøy og Røst, som er de siste bosettinger før åpent hav.

Øyer og skjær sør for Røst er hekkeplasser for millioner av sjøfugl. Du kan regne med å se hval, sel og spekkhogger, og organiserte båtturer gir deg sjansen til å oppleve fuglefjell og sjødyr på nært hold.

 

Utsiktspunkter langs vegen

Langs vegen er det 11 utsiktspunkt tilrettelagt for pauser, fotografering og turer i området. I tilegg er det rasteplasser, utsiktsplattformer og fugletittetårn, samt cafeer langs hele vegen.

Ved Rambergstranda er det for eksempel parkering med sti ned til stranda og flott utsikt. En plattform ved Reinehalsen gir en av Norges beste panoramutsikter. Tusenvis av reisende kommer hvert år for å ta bilder her.  

Stolt Clean Up Lofoten partner. Les mer